Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 150 € και ως 10 κιλά

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Πολιτική επιστροφών

Υπαναχώρηση

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε σε 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά, είτε στο [email protected] και σας ενημερώνουμε για το τρόπο που θα γίνει η επιστροφή. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η εταιρεία για την αποστολή του προϊόντος.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στις παραγγελίες που εξοφλήθηκαν με κάρτα, η επιστροφή του ποσού γίνεται στην ίδια κάρτα. Παραγγελίες που πληρώθηκαν με αντικαταβολή είτε με κατάθεση, μας δηλώνετε αριθμό λογαριασμού, όνομα δικαιούχου καθώς και την τράπεζα που ανήκει ο λογαριασμός.

Ελλαττωματικά-Κατεστραμμένο προϊόν

Κατά τη παραλαβή της παραγγελίας οφείλετε να ελέγξετε τη κατάσταση του δέματος κι εφόσον είναι χτυπημένο ή ελλαττωματικό να μας ενημερώσετε άμεσα. Θα χρειαστούμε να μας αποστείλετε φωτογραφίες στο [email protected] και σας ενημερώνουμε εμείς αντίστοιχα για το τρόπο διευθέτησης του προβλήματος.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις τα νέα και τις προσφορές μας

© Copyright 2024 - vrontinos.gr All rights reserved
Running on Wefia