Η Εταιρεία

Η ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα-Κατερίνη ως οικογενειακή επιχείρηση 62 χρόνια συνεχώς και είναι η παλαιότερη επιχείρηση του Νομού Πιερίας στο χώρο της οικοδομής, αναπτυσσόμενη με ταχείς ρυθμούς. Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε στην Κατερίνη το έτος 1954 από τον Θεόδωρο Βροντινό.

Το 1983 ανέλαβε την επιχείρηση ο Χρήστος Βροντινός, ο οποίος την επέκτεινε μετεστεγάζοντάς την το έτος 1995 σε μεγαλύτερο κεντρικό κατάστημα στην Κατερίνη και μετατρέποντάς την από ατομική σε MIKE.. Από το έτος 2008 η ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ MIKE στεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις, εμβαδού 4.000 τ.μ. στο 1ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Θεσσαλονίκης.

Στις νέες της εγκαταστάσεις η επιχείρηση ανέπτυξε τη δραστηριότητά της σε μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων που συνεχώς εμπλουτίζεται και που καλύπτουν όλες τις επαγγελματικές και οικιακές ανάγκες σε βασικά είδη καθημερινής χρήσης και σε τιμές ασυναγώνιστες, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της προσωπικής επαφής, ενημέρωσης και παροχής υπηρεσιών, όπως με τη λειτουργία τμήματος service εργαλείων, άνετο πάρκινγκ κ.α.

 
 
ΕΓΓΥΗΣΗ ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ

Επέκταση εγγύησης από την ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ έως και 2 ΕΤΗ Για τους απαιτητικούς επαγγελματίες αλλά και τους ιδιώτες που θέλουν περισσότερα.

Αποκτήστε την τώρα

1ο χλμ. ΠΕΟ Κατερίνης-Θεσσαλονίκης
60100 Κατερίνη, Ελλάδα
(+30) 23510 45544
eshop@vrontinos.gr
Ώρες λειτουργίας: 8:00 - 21:00

ΧΑΡΤΗΣ


Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης